Sunday, September 16, 2007

wEeKend + PoSer Yg MemeNaTkan........

SALAM.........

Selamat berpuasa tuk ari keempat...esok dah masuk ari kelima kiter berpuasa....sekejap jer rasanya....huhuhuhu......

Sekejap ker???penat gak la...hahahhahha....Ari nie aku n aim . joy wat giler.....g mines.....karaoke....ahaks...kurang pahala poser..x per,leh add on nanti2....ngan terawih..huhu....Semua x nak kalah nie nyanyi....amik lagu semua yg key tinggi2....hahahhaha.....then mula la terjerit2...x per,kiter tetap vogue....tp yg paling vogue harus la joy....nyanyi lagu hindustan wa cakap lu....memang melertz.....huhuhuhu......siap ader tarian ala2 hindustan lagi...abg kat luar tgk,melopong woooo..........ahaksss.....caya la ko joy....ko la yg paling vogue sebenarnya.....


camnie arr ko td kan.....dok feeling sorang2 plus joget2.....hahahhaa.....abg kat luar tgk,sampai x perasan,kan???????hehehhehe


Haa......
aper yg aku nak citer kat sini, bukan pasal tue...tue satu perkara yg best...walaupun penat....hehehehe..

Sebenarnya aku nak citer perjalanan aku k
e umah ayah angkat aku.....sedey aku bila ingat balik...huhuhu.....Nak dijadikan citer, ari jumaat tue aku da janji ngan family angkat aku kat Felcra Rompin,Bahau nak g umah diaorg...cadang nyer nak berbuka ngan diaorg la.....TAPI..........

Aku bertolak dr kolej pas solat jumaat.....rumet ku yg comey anta ke komuter....then aku sampai seremban dlm sejam pastu...dlm komuter pun da ramai...aku kena berdiri....(nasib baik aku bwk beg kecik jer)....dah sampai terminal seremban....YA ALLAH....lagi la ramai org....bj batik pelbagai fesyen ko....(biaser la dak2 asrama time outing...huhuhu)....aku pun dok cari la sign board yg tulis bahau-kuala pilah...jumpa....tp ramai gilak.....tensen aku....huhuhu

Dalam sejam aku tunggu, br la leh naik bas....mula nyer aku beratur tuk naik bas Transnasional...tp ramai....x dpt nak masuk...then tetiba....nampak la sebuah lagi bas dtg....menuju ke destinasi tg sama...BAHAU.....bas tue sgt cantik....memang kalah la bas Transnasional tue wa cakap lu.....appearance luar pun memang meletz....ala2 kalo jalan satu km,konfem semua lerai....huhuhuhuhu....sedey aku.....tp x per la...asal sampai (kata aku dlm ati)....x sanggup nak cakap depan2...hahhahahha.......


















haa.....korang compare la bas tuh....huhuhu....sabor jer la aku.....

Dah la aku kena dok kat tangga,berdiri lak tue....ramai...cam tin sardin....bas camni 'cantik' pun ramai gak nak naik....huhuhu.....then bas pun jalan la....takut gak aku...takut bas tercabut satu2...dah la org ramai...huhuhu......nak dijadikan citer,ujan lak....pintu da la x leh tutup...so aper lagi...tempias la jawabnyer...nasib baik aku x dok betul2 dpn pintu...kalo x mesti lenjun nyer...cam ader mamat 2 org tue...kesian aku tgk...abis basah bajunyer (x per la baju ko...bkn baju aku)....huhuhuu.....

Then sampai satu hentian,ader org masuk
tau....yg buat aku hangin,dok rapat2 ngan aku....eiiiii.....pantang tul aku....dah la...eiii.....x sanggup aku cakap.......time org nak turun,lagi la dia himpit aku....tensen....dalam ati aku dah sumpah2 dah....tp nasib baik poser....hehehehe....tue satu hal.....

Then, sampai kat bukit putus,bas merangkak ko.....tensen nyer aku...bila nak sampai nie?????pinggang aku cam da nak patah dah nie...lama giler berdiri....nasib baik poser....ingat... ko tue puaser....byk cabaran....hahahhaha....(nak sedapkan ati jer).......then da sampai kuala pilah, tukar bas...(bus yg 1st tue teruk sgt)....lega aku....dapat la aku
duduk....tp jam time tue dah kul 6 kalo x silap aku....dlm ati aku da cakap...sempat x nie...???

Ha.....dlm perjalanan tue, bapak aku call....ty da sampai mana....tp yg aku bengang nyer....time tue la bateri abis....siut tul....x dpt nak cakap...aku msg jer bapak aku....then aku salin no nyer kat tapak tgn...sadis ko.....huhuhuhu......

Dalam bas ke Bahau lak,aku tido jer...penat
weiii.....skali aku bangun2,org DA AZAN.....aku still dalam bas......WAAAAAAAAA......................................bencinyer.....1st time aku kena.....dah la td penat....nyesal aku x bwk makanan...aiii...terpaksa la ku tunggu bas berhenti kat bahau nanti.....sabor jer la....aku sampai bahau kul 750 kot....x ingat....terus aku g beli air kotak....minum air kotak jer...then aku call bapak aku....huhuhuhu.......sedey nyer....dah la bukak poser lambat.....sorang2 lak tue....aku msg kawan aku, dier gelak kan aku....ko memang busuk ati JOY....bukan nak kesian kat aku..ko memang arrr......ko dengki kat aku,kan??????hahhahhahaa


Tu la kisah nyer.....lom lagi aku citer kisah aku kat umah family angkat kau....huhuhuhuhu....aku simpan jer la citer tue....kesimpulannya....memang weekend yg memenatkan...sabar jer la...dugaan poser katanya....hahhahaha..

Ok la...jumpa lagi...kalo aku terasa nak citer pasal kt umah family aku tue, aku tulis nanti erk...salam.....

1 Comments:

At September 18, 2007 at 11:06 AM , Blogger aIM said...

heyyy

asek2 aku yang kene...motifff???

ermm...

sedap x air kotak tu??

larrikkkkk

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home