Sunday, January 13, 2008

BeSt NyEr....Da PreCioUs MoMenT...

Salam semua....

Agak lama gak aku x tulis blog...agak bz la....hehehhe

Urmmsss.....sebenarnya aku nak citer pasal ari semalam....mesti halim pun ader citer gak kat blog dier....tp x kisah la....aku nak citer gak....hehehehe

Semalam kiterorg g conference kat PICC Putrajaya...REAL Undergraduate Conference 08...korunk tau x saper yang datang???my idol...........DATO' HAJAH SITI NURHALIZA.......wahhhh....best sangat2.....canteq orgnyer...manis jer......terpaku aku tgk dier cakap....walaupun dier cakap x kena sangat ngan tajuk or perbincangan, tp x per...aku dgr jer.....huhuhu


luv ct......

Dier pakai baju ala2 pink....siap bertudung lagi.....manis....suara pun best.....suka sangat...aku jadik STR8 sekejap....huhuhu.....yg penting, aku tgk lite2 jer kat Norman KRU....tenggelam dek aura DATO' HAJAH SITI NURHALIZA....hehehe

Then waktu dier da nak balik, aku g kat luar dewan....dapat tgk dier dari dekat wooo.....org lain semua dok pakat berebut kerumun kat dalam dewan....tp kat luar, sikit jer org....so,, aku leh tgk dr dekat....hehehe....

Selepas DATO' HAJAH SITI NURHALIZA, aku sekali lagi terpegun...tergamam...korunk tau x saper yg datang???? TUN DR MAHATHIR MOHAMAD....Bapa Pembangunan Malaysia....aku kagum giler ngan dier....x terkata aku....wan rumetku suh amik gambar....dapat la snap pic TUN DR MAHATHIR tue....huhuhu


jasamu dikenang......


Aku lagi impress bila dierorg wat priview jasa2 Tun Dr Mahathir....u r such a great person...really....thanx TUN DR. MAHATHIR....


I'M PROUD TO BE MALAYSIAN......!!!!!!!!



Then after lunch, DR. SHEIKH MUZAPHAR plak yg datang.....jerz nyer....hehehehe.....matila semua kerumun dier....huhuhu.


aku pun nak jadi angkasawan gak la camnie....hehhee.....layak ker..????


Tp, aku kagum la dengar dier cakap....memang educated...wahhh....sekali lagi aku tergamam tgk org berucap, selepas DATO' HAJAH SITI NURHALIZA....hehehhe...x lari mata aku dr screen besar depan kiterorg.....yg best nyer, kiterorg dapat seat depan....so, leh tgk stage gak...tp x jelas sangat la...huuhuhu....

Then yang lain2 biasa jer....more to "How To Become A Leader".....ok la speech nyer....x der la bosan sangat.....hehehhe

Oooo yer....lagi satu yg menarik nyer...aku jumpa baliik dak2 sek men aku .....hehehehe....terpaksa coverina sekejap....aku jumpa 3 org....Cayroll (UMP), Tasyri (UiTM), n Dzikri (UniSEL)....borak sakan kiterorg...huhuhu

Ok la, cukup la stakat tue rasa nyer....JOY kat sebelah nie pun da ajak g makan...LAPAR katanyer.....hehehhee.....

DAaaaa........

1 Comments:

At January 14, 2008 at 7:54 PM , Blogger arieljay said...

cmner ek klau jumpa sy? teruja mcm tu x??

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home