Wednesday, October 31, 2007

ReBoRn..........plus RAYA

Salam semua...

Lamanya aku x menulis di blog nie.....da hampir sebulan......sorryy....busy....*busy kerw..????hehehe


Yer la....one week b4 raya aku da balik umah.....kalo aku kat umah, aku menjadi budak yg sgt baik....*baikkk katanya........huhuhu....


Tul la....aku balik umah, memang x kuar umah...aku cuma kuar g pasaraya ngan mak aku jer...g beli barang2 dapur.....*motippsssss.....????


jom g beli lauk......!!!!!!!

Tah la,aku pun x tau...asal nak g pasaraya jer tuk beli ikan or sayur tuk masak juadah berbuka....dier msti ajak aku....huhuhu.......so tu jer la waktu aku kuar umah......nak g cc, update blog.....???x kuasa aku...aku bkn cam joy....GIGIH.....*opppppssssssss

Blog aku nie da bersawang ker????aku x nmpk sawang pun......motiff sgt joy cakap blog aku da jadi MAKAM......makam tuk ko la......*MATILAKO.....huhu



Aku bukan x nak update...tp banyak lagi benda yg lagi penting.....

Al-kisahnya pas raya....aku balik sini raya ketiga.....nak g kuliah la kaedah nya.....tp aper jadik?????g berjalan jer kerjanya......beraya la katakan....huhuhu.....
Seminggu tue, aku cuma g kuliah ari khamis, kul 8pg jer....yg lain suma aku ponteng.....hahaahhaha.....motif sgt balik awal....kalo mak aku tau, mau dihamun nyer....*hampun mak.......hehhehe

BERAYA......??


RABU (17hb Oct) - Beraya di Mines ngan Rahman n Udin.....aku cuma ikut dierorg jer...huhuhu....
Tp secara tidak sengaja nyer terberi 'duit raya' kat cina kat mines tue....motipsssssss????
Aku beli thumbdrive baru ngan baju boria....(beli bj yg sama ngan Rahman n Udin)....huhu...
*AIM nak thumbdrive......?????? MATILAKO........laaariiiikkkkkkkkk

KHAMIS(18 Oct) -Beraya kat Mines jugak...kali nie temankan si AIM lak.....dier nak beli sandal katanyer......*SANDAL or menYUNDAL......?????ooopppppsssssss........
Nak dijadikan citer....dier beli la satu.....minat yg lain,tp beli yg lain....gara2 terpengaruh ngan aku....hahaahhaha.
Da beli sandal, g lak kedai baju....aku beli lagi selai.....kali nie temanya sama ngan AIM lak.....*MOTIPSSSSSSSS....????

JUMAAT (19 Oct) - Aku x ingat aper aktiviti aku ari tue....tp yg pasti, aku ponteng kelas lagi....kelas ganti pada pg tue....hahahahaa.
Ooppsssss....br ingat.....aku kuar lagi ptg tue...pas solat jumaat....kuar ngan KAK ROS n AIM.....ke mana????MID VALLEY.......Kak Ros ajak g mines jer,nak beli kasut katanya....motiffff???nak g $#@@^&*# katanya......huhuhu...tp aku cakap kat dier.....aku da 2 ari g mines...akhirnya termakan jugak pujuk rayu aku.....ke MID VALLEY.......hahhahahha....
AIM pun x nak mengalah...nak ikut jugak......kami terlupa nak ajak JOY....hehhehe....*hampunnn

SABTU (20 Oct) - Perjalanan raya ku yg paling jauh...ke mana????? ke TANAH JAWA.......ooppsssss.....MATILAKO.......*hampun AIM......huhu
Perjalanan aku, JOY,KAK ROS, n SOB ke sana.....melalui bukit bukau...meredah lembah....jumpa kilang Mustika Ratu....kilang segala Jamu n ubatan herba akar kayu...jumpa lagi artis2 cam S07, Dewa, KD, Melly Goeslow n ramai lagi....x sanggup da rasanya nak sebut di sini...huhuhu.......*MATILA propa........
Dalam jam 2ptg baru la selamat sampai ke TANAH SEBERANG @ KLANG.......huhuhu
Gigih nak ke umah AIM......huhuhu.....sampai2 jer umah AIM, JOY bad mood....*motippssss???hehehe
Then dtg lak si AIDIL...ajak g umah FAA....kiterorg pun ikut jer la.....then, JOY kembali bersemangat tatkala terpandang SI DIA.....ahakssssss.....*saper tue???

AHAD (21 Oct) - Aku g beraya ke Felcra Rompin B...umah mak angkat aku...aku g ngan PAKLI....*MATILA teringat kenangan pahit...huhuhu
Aku kuar kul 12 tghhari...kul 12 mlm br aku balik kolej....penat woooo...beraya punya pasal...

ISNIN-JUMAAT (22 Oct-26 Oct) - Beraya bilik ke bilik jer......hehhehe....beraya x hengat........
Sampaikan aku nyer FYP 1st 3 chapter x siap...hehehhee

SABTU (27 Oct) - Aku g beraya umah RUMET ku di keramat...g reramai ngan kengkawan course dier...then g umah ABBY di Klang....g umah AJI di Meru......penat......balik kolej kul 10mlm......terus kuar balik ngan SHAHRIl....g umah FARADEE kat Bukit AMan LAk......*'G' utk u ouls......huhu

AHAD (28 Oct) - G plak beraya umah RAHMAN kat puchong...n umah pengurus kolej ku, KAK SAL.......*KAK ker???bkn AUNTY SAL kerw.....?????MATILAKO.....huhu

Itu la hikayatnyer perjalanan rayaku .......

Ari isnin lak????mula la kelam kabut wat FYP....hehhehe......ari selasa baru submit.......MATILA lambat submit.........Then buat FYP punya pasal, sampai aku x cukup masa nak study.....alamatnyer, kiter nantikan keputusan exam ADVANCED STRENGHT aku nanti......waaaaaa.....sadis u ouls.......

Rasanyer cukup la stakat tue dulu.....mau menangis JOY baca blog aku nih.....hahahhaha.....

Panjang x hengat.......ok la....daaaaaa.........................

1 Comments:

At November 1, 2007 at 8:23 AM , Anonymous Anonymous said...

taw x nape aku sentap ms g jawa tue???

sbb i x merasaa havang c aim..oops..

i taw nape u ol terlupe nk ajak i g mid..**terlupe keer..

sbb u ol taw i akan ajak u ol karaoke lagik..harusslaaa i menang..oops lagi..

taw nape i gembira bl tgk abe u tuhh??

sebab lam hati i..sah2 sah i menang dr u..1-0...

wakakakakakakaka....

laarrikkkkkkkkkkk

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home